Velkommen til Instinct Dining
Private dining
min. 8 pers.
Snacks
Sprød kroket med fyld af langtidstilberedt okse, urter og kartoffel.
Krustade med rejer og luftig creme fraiche.
Gratineret mini tærte med krogmodnet serrano og Arla Unika gammelknas ost.
Forretter
Stegt kuller, sauté af efterårets univers, sauce supreme.
Jordskokkesuppe, variation af jordskokker med salt og sprødt, urteolie.
Pighvar, variation af porre, beurre blanc, koraltuille.
Mellemretter
Tun, beder, melon, urter.
Ratatouille i nye klæder.
Tigerrejer, basilikum, oliven, tomat.
Hovedretter
Økologisk gris, five spice, kål og løg.
Okse, timianglace, pommes terrin, gulerod.
Krondyr, vildsauce, rosenkål, ribs.
Evt. ganerenser
Passion granité
Kalamansi granité
Citrontimian sorbet
Evt. Osteservering
3 forskellige modnede oste med sødt og sprødt.
Desserter
Æble, karamel, timian.
Kirsebær, krydderier, vanilje
Tonka, hvid chokolade, pære.
Mulighed for sødt
Fyldte chokolader med fyld efter eget ønske
Mini citrus tærte med yuzu og lime.
Canale med vanilje og Malibu rom
Lime/basilikum mousse på sprød bund.
Mulighed for tilkøb
Ginsmagningaf verdens bedste gin fra Nordic Gin House i Hørsholm.
Mulighed for lille fremlæg af ejer og stifter Jacob Vallentin.
Champagnetil snacks fra Champagne Universet.
Vin sammensat de retter I ønsker.