Velkommen til Instinct Dining

Menu

Vælg Fra menuen eller sammensæt din egen

Private dining

min. 8 pers.

Snacks

Sprød kroket med fyld af langtidstilberedt okse, urter og kartoffel.

Krustade med rejer og luftig creme fraiche.

Gratineret mini tærte med krogmodnet serrano og Arla Unika gammelknas ost.

 

Forretter

Stegt kuller, sauté af efterårets univers, sauce supreme.

Jordskokkesuppe, variation af jordskokker med salt og sprødt, urteolie.

Pighvar, variation af porre, beurre blanc, koraltuille.

 

Mellemretter

Tun, beder, melon, urter.

Ratatouille i nye klæder. 

Tigerrejer, basilikum, oliven, tomat.

 

Hovedretter

Økologisk gris, five spice, kål og løg.

Okse, timianglace, pommes terrin, gulerod.

Krondyr, vildsauce, rosenkål, ribs.

 

Evt. ganerenser

Passion granité

Kalamansi granité

Citrontimian sorbet

Evt. Osteservering

3 forskellige modnede oste med sødt og sprødt.

 

Desserter

Æble, karamel, timian.

Kirsebær, krydderier, vanilje 

Tonka, hvid chokolade, pære. 

 

 

Mulighed for sødt

Fyldte chokolader med fyld efter eget ønske

Mini citrus tærte med yuzu og lime.

Canale med vanilje og Malibu rom

Lime/basilikum mousse på sprød bund.

 

Mulighed for tilkøb

Ginsmagningaf verdens bedste gin fra Nordic Gin House i Hørsholm.
Mulighed for lille fremlæg af ejer og stifter Jacob Vallentin.

Champagnetil snacks fra Champagne Universet. 

Vin sammensat de retter I ønsker.

+45 53 20 67 21
instinctdining@gmail.com